Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Υποστολή σημαίας

Κανένας μα κανένας, όσο κακοπροαίρετα κι αν θέλει να μιλήσει, δεν έχει δικαίωμα να υποτιμάει την δουλειά που έχει γίνει, τον τελευταίο χρόνο, από την έλευση του Μιχάλη Μπουση και μετά.

Σήμερα όμως, έγινε ένα μεγάλο λάθος, γιατί έβαλαν χέρι, σε κάτι που έχει χαραχτεί από τατουάζ στο δέρμα κάποιων, σε μάρμαρο στους τάφους κάποιων, και στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων Κρητικών.

Δεν έχεις λοιπόν δικαίωμα να αλλάζεις τη σημαία ενός λαού!!

Αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανόν οι λόγοι να μην είναι μόνο εμπορικοί αλλά και πιο ουσιαστικοί, όμως ακόμη κι έτσι, έστω, παίρνεις υπ όψιν σου  την άποψη του λαού που έχει ματώσει για αυτή τη σημαια,ίσως δίνεις κάποιες εναλλακτικές, ισως εξηγείς τους λόγους.

Σίγουρα όχι έτσι, ειδικότερα όταν απευθύνεσαι σε ένα λαό που ζει στο νησί,και θα συνεχίσει να ζει στο νησί,ενω εσύ ίσως όχι μετά από μερικά χρόνια.

Ναι λοιπόν στην πρόοδο, ναι στην ανάπτυξη, ναι στο όριο του ουρανού, όμως τα πόδια μας να πατούν στην Κρητική Γη, που είναι ποτισμένη με αίμα δάκρυα κ ιδρώτα.

"Λαός που την παράδοση ξέχνα και δεν θυμάται, στο λήθαργο του μαρασμού παντοτινά κοιμάται"


Συμπτωσεις

Εχθές άκουσα μία πολύ ωραία ιστορία την οποία θέλω να σας μεταφέρω. ήταν κάποιος μία φορά ο οποίος ήθελε να κάνει πάντα τον έξυπνο στην παρέ...