Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Καλή κριτική

Γραφτηκαν πολλά τις προηγούμενες ημέρες για τον προπονητή του ΟΦΗ και για το εάν είναι ικανός για μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ ή εάν είναι "λίγος".
Η στήλη θα εκφράσει την θέση της με γνώμονα μόνο τον ΟΦΗ και το καλό του, από την ιδιότητα του φιλάθλου και όχι του ανθρώπου του ποδοσφαίρου.
Ναι λοιπόν, ο προπονητής είναι ένας πολύ ήρεμος και εργατικός προπονητής, που αποτελεί και ένα πολύ καλό εργαλειο στα χερια των ανθρώπων που ειναι γνώστες του ποδοσφαίρου,και για αυτό το λόγο δεν θα μπορούσε και ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία να καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ με αυτά τα ιερά τέρατα γύρω του, ανεξάρτητα εάν παρεμβαίνουν έμμεσα η άμεσα στο έργο του.
Από κει και πέρα πιστώνεται την επιτυχία της πρώτης χρονιάς με την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, ανεξάρτητα από το γεγονός του πως επιτεύχθηκε όλο αυτό, αφού η συγκομιδή δεν ήταν αυτή που θα συνέβαινε χωρίς τύχη,αν σκεφτεί κανείς ότι με 3 μόνο νίκες το 2020 η ομάδα βγήκε Ευρώπη,και βέβαια και η τύχη χρειάζεται στο ποδόσφαιρο.
Ο ΟΦΗ όμως που ενώ αντιμετωπίζονταν σαν φτωχός συγγενής όλα τα χρόνια, αιφνιδίασε, την ίδια στιγμή που οι αντίπαλες ομάδες έχαναν μετά από κάθε ήττα του ΟΦΗ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα πολύ καλό πρώτο γύρο.
Από κει και μετά δεν είδαμε κάτι, πέραν του επικοινωνιακού, σε 30 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και κύπελλου, η ομάδα έχασε 21 φορές, έφερε ισοπαλία 5 φορές και κατάφερε να κερδίσει σε μόλις 6 παιχνιδια.
Συμφωνουμε όλοι πως οι ομάδες δεν αγοράζονται όπως είπε ο πρόεδρος αλλά χτίζονται,και χτίζονται σιγά σιγά, αρκεί αυτό να μπορεί και να συνεχίσει να το στηρίζει οικονομικά ο κάθε πρόεδρος αφού έρχονται δύσκολες μέρες για το ποδόσφαιρο, χωρίς ιδιαίτερα έσοδα και σε ένα οργανισμό με αυτό το οργανόγραμμα του ΟΦΗ των δεκάδων έμμισθων υπαλλήλων, σίγουρα θα αποτελεί ένα διλλημα για τον έχων το γενικό πρόσταγμα, μετά και την αποχώρηση της οικογένειας Παλυβου, μένει να δούμε εάν θα σηκώσει όλο το βάρος μόνος του ή εάν βάλει κάποιον συμπαίκτη

Συμπτωσεις

Εχθές άκουσα μία πολύ ωραία ιστορία την οποία θέλω να σας μεταφέρω. ήταν κάποιος μία φορά ο οποίος ήθελε να κάνει πάντα τον έξυπνο στην παρέ...